Hayat Paylaşınca Güzel

Hayat Paylaşınca Güzel

Sungurlu Belediyesi olarak yapmış olduğumuz sosyal yardım çalışmalarında Sungurlumuz adına her zaman en büyük destekçilerimizden olan Haydar Ali Öztaş,ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için başlatmış olduğumuz “Hayat Paylaşınca Güzel” adlı projemize de duyarsız kalmadı. Yardım çadırımıza vatandaşlarımıza ulaştırmamız için 15 koli çorap göndererek projemize katkıda bulundu.
Başkanımız Abdulkadir Şahiner, yaptığı açıklamada Sungurlu Belediyesi’nin yerine getirdiği sosyal yardım çalışmalarına hayırsever vatandaşların önemli ölçüde ilgi göstererek katkı sunduğunu söyledi. Başkanımız: “Belediyemiz yıl boyunca birçok alanda sosyal yardım çalışmalarını ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla buluşturuyor. Bu çalışmalarımızda belediyemizin imkânları olduğu kadar hayırsever vatandaşlarımızın da büyük ölçüde katkıları oluyor.
Bu hayırseverimizden biri de Haydar Ali Öztaş beyefendi. Sosyal yardım çalışmalarımıza uzun yıllardır destek veren bir hemşehrimiz. Kendisine bir kez daha katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Önceki Başkan Şahiner, “Gazeteciler çağdaş yaşamın vazgeçilmez bir unsurudur

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum